AKTUELNO

Kako bi demantovala da su nekada bili zajedno, Marijana izjavila da on voli odnose sa istim polom.

Stanija Dobrojević tokom noći otkrila je svoje tajne Drvetu mudrosti, kako bi se našla u trci za nagradu koju su omogućili Veliki šef i redakcija portala Pink.rs pobednicima novinarskog žirija na "Zadrugoviziji 3".

Foto: Zadruga - RTV Pink

U pobedničkoj grupi sa Stanijom našle su se i Jovana Tomić Matora, koja je takođe otkrila svoje tajne, ali i Suzana Perović, koja se uplašila susreta sa decom, suprugom i Mikijem Đuričićem, zbog čega je odbila da kaže šta zna o drugim cimerima.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je izašla iz Rajskog vrta, Stanija je o tajnama pričala sa Marijanom Zonjić. Tom prilikom Zonjićeva se setila situacije u kojoj se ona našla pre nekoliko meseci.

Joj kada se setim, tek krenula u vezu sa Adamom i povezuju me sa Savom, kao da mi je bivši momak. Kakav bivši momak? Ja otišla kod Drveta i rekla da Savo i ja nikada nismo bili u vezi i da sam čula priče da je gej. Nakon toga on je dobijao pitanja da napolju imaju neke prepiske i slike sa drugim muškarcima. Zbog te tajne me je i njegova majka napadala. Što sam lupila - govorila je Marijana.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Realno, ja nemam tajne u rijalitiju - bio je komentar Stanije Dobrojević.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Marijana Zonjić

'